-Såhär är det!

Såhär är det.

Lucas dricker 220ml välling innan han går och sover.Han får ju självklart även en ny blöja strax före han hoppar i säng.(Up&Go 10-14 kg,Lucas väger 12 kg)
Han vaknar ju före tuppen nuförtiden.Oftast kring 5.30-6.00.Och ibland har det hänt att han pinkat igenom blöjan,så att det är blött i sängen.Men när han inte gjort det så är blöjan i det fullaste laget.

Så jag har börjat fundera på om att han vaknar av att han pinkar.Alltså att han pinkar igenom blöjan så att blir det blött i sängen,eller så blir blöjan så blöt eftersom det redan är nog full också vaknar han utav det.
Hur låter den teorin?
För det första han vill är att ta av sig blöjan.Och ibland säger han även att han bajsat,fast han inte gjort det.

Nu iallafall har jag börjat fundera på att ge honom gröt på kvällen,och testa några andra blöjor under natten.
Man kanske ska testa "vanliga" blöjor?Suger dom upp mer än Up&Go?
Man borde ju inte pinka lika mycket utav gröt som man gör av välling?



Såhär somnade Lucas i bilen igår efter att jag hämtat honom på dagis.



Liam har börjat lite smått att sitta i bumbon!

Postat av: Monica

Prova vanliga blöjor med kardborre. Anton hade up&go en natt och då hade inte blöjan "pallat trycket" så det var pink i sängen. Men det har aldrig hänt med kardborreblöja om än den är sprickfärdig :) Up&go är ju lite mer flexibel runt benen så det kanske läker ut när blöjan blir tung och större runt benen.

Så testa absolut kardborre till natten! Vi har bara up&go under dagen. Dom är ju suverän annars :)



Hur mår familjen annars? :)

Kram!

2010-09-17 @ 14:24:15
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: Malin [Foto & vardag]

Jag säger som Monica. Testa en vanlig blöja på natten och testa gärna en större storlek. Vet att många har haft problem med läckande blöjor på nätterna och då har dom testat gå upp en storlek och då har problemet varit löst :)

2010-09-17 @ 14:50:16
URL: http://www.mandarinklyfta.se
Postat av: Frida

Hej! Jag brukar läsa din blogg ibland :)



Vi har haft samma problem med våran 2-åring och det löste vi med att byta till vanliga blöjor. De suger bättre och sen har de typ en vinge som inte up&go-blöjorna har. Vi har alltid haft Libero till våra barn, men som nattblöja har vi fått använda Pampers till Milo eftersom att han kissar igenom även vanliga Libero.

2010-09-17 @ 18:27:06
URL: http://myworldkeepsspinning.blogspot.com
Postat av: lisa

dom är så söta mosters prinsar....

2010-09-17 @ 20:09:32
URL: http://lilund.blogg.se/
Postat av: ingela och jonna

Du ja har samma problem som dig! på pricken...ja har provat både up & go och vanliga men märker inte direkt nån skillnad på uppsugnings förmågan.

de enda jag har märkt är att tar jag blöjor som igentligen är för "större" barn säg från 10-22kg (eller nått sånt) då suger dom betydligt bättre och de kommer mindre kiss i sängen! men vist blöjan är tung men Jonna iaf får av sig den utan problem själv och går därefter på pottan så en trött mamma får ligga och dra sig på morgonen lite extra ;)

2010-09-17 @ 23:25:42
URL: http://ingelaolm.blogg.se/
Postat av: Malla

Nellie är ju bara 1 men Leon köpte up & go nu senaste paketet och jag tycker de blir "fulla" mkt snabbare än vanliga blöjor..kommer inte att köpa up&go igen. Tror jag.

2010-09-17 @ 23:56:34
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: elin

Jag märker iaf en stooor skillnad på pampers och libero. Så här hemma kör vi bara på pampers active fit :-) Så skippa up&go iag till natten och se om det blir bättre :-)

2010-09-18 @ 19:31:32
URL: http://elinstalnacke.blogspot.com/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: