-Störande del 2.

Eftersom jag i föregående inlägg berättade saker jag stör mig på hos Tony så måste jag nog ändå skriva om saker han stör sig på hos mig.(Eller saker jag tror han stör sig på.)Egentligen är jag ganska perfekt men visst,även en stjärna har sina fläckar eller nått!

♥Jag proppar alltid soppåsen så full att det knappt går att knyta ihop den.Kan tillägga att det är Tonys uppgift att gå ut med soppåsarna så egentligen lägger jag inte så mycket energi på att tänka på att dom ska gå att knyta ihop.Jag proppar på tills det börjar ramla ut skräp.

♥Jag dammsuger hela tiden eftersom jag hatar när det fastnar typ grus och annat skräp som ligger på golvet under mina fötter.
Tony tycker inte att det är “nödvändigt” att dammsuga köket typ femtioelva gånger på en dag.Men jag undrar hur det skulle se ut om han fick bestämma när det var dags för dammsugning?

♥Jag HATAR när kuddarna i soffan glidit ur.Hur ska jag förklara detta.Alltså,när kuddarna man sitter på liksom inte är där dom ska utan typ utanför soffan.Fattar ni?
Det är också en fixidé jag har.Jag skjuter väl in dessa kuddar 10 gånger per dag.Och sitter någon (läs Tony) i soffan när jag ser att en kudde inte är där den ska måste personen resa sig så att jag får fixa till det!

♥Jag måste gå och lägga mig i en bäddad säng.Jag kan gå och bädda sängen 10 minuter före jag ska gå och sova bara för att den ska vara bäddad.Det blir liksom skönare att sova på något sätt.Tony tycker bara att jag är knäpp när jag försöker förklara för honom hur skönt att är att sova när sängen är bäddad.

(Jag hoppas verkligen att ni kan läsa dessa två inlägg med lite humor och kärlek!)

Postat av: Malin [Foto & vardag]

Hehe jag hade nog kunnat skriva långa listor på det där jag med, haha! Kanske skulle göra ett försök och sno din idé lite ;)

2010-10-19 @ 15:01:58
URL: http://www.mandarinklyfta.se
Postat av: Jennie och Norah

För oss dras det automatiskt varje månad,annars hade vi nog glömt det alla gånger =)



Jag erkänner att jag är FÖR pedantisk,medan jag kan tycka att Ante är FÖR obrydd (Visst,vissa dagar t.ex när jag jobbat så är han väldigt duktig!),om man då kan mötas halvvägs?Har vi varit hemma en dag utan att jag tatt fram dammsugaren så ser det ut som om jag aldrig har städat på flera år dagen efter.Därför kan jag tycka att det är värt att ha det rent och fint omkring sig så gott det går.Vissa kallar det slöseri med tid medan jag själv mår bäst av ett välstädat hem.Och sen att jag tycker att det är kul är ju bara positivt =)

2010-10-19 @ 19:23:31
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: