-Orgamsvarning.

Eftersom jag har så extremt intressant liv så är det väl bäst att jag summerar helgen så att ni har något att läsa denna Söndagkväll.

Fredag:
Vi blev bjudna på kladdkaka med grädde hos moster Lisa och Kusin Alexander på kvällen.Gott var det,och eftersom det var så gott så innehöll det säkert både en och två kalorier!
Vi kom hem och då fick vi besök av moster Bella och David.När dom for la vi våra sockerpojkar och efter det blev det House.Fan vad jag älskar House alltså!

Lördag:Jag fick sovmorgon och vaknade 8.Härlig start på dagen.Dirket efter att vi ätit frukost satte jag Tony i jobb.Han fick äran att jobba med Liams rum medans jag,mina pojkar,moster Lisa och kusin Alexander for på trakorcity och tittade på skotrar.
Fan helvetes jävlar vad snygg Renegade 550f -11 är.Nästan så att det blev orgasm varning när jag såg den.Sen sån får det bli för mig nästa år.Det bestämade jag dirket jag fick syn på den!

När vi kom hem hade pappan målat Liams rum i en väldigt härlig och lekfull görn färg.Självklart beodrade jag honom att göra massa linjer i olika tjocklekar på två av väggarna.Blev jävligt snyggt det.Det var upp till bevis för min målarkludd,och han klarade det!Jag är så sjukt nöjd över rummet.(Och av Tony också förstås.)

Forsättning följer imorrn.Nu House!


Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: