-Kaaaallllt!

Jag fick verkligen en sovmorgon i morse.Lucas vaknade klockan 7,och det för verkligen inte till vanligheterna.I vanliga fall brukar han vilja stiga upp kring 5-6.Liiite väl tidigt om ni frågar mig.Men nu idag blev jag nöjd när klockan visade lite mer!
Jag tog Lucas till våran säng och där hade jag och småprinsarna morgonmys i sängen till strax före 8.Riktigt härligt!
Tänk att jag fick världens vackaraste barn!♥

Därimot.Faaan vad kallt det är idag.-15 var det klockan 8.Tony är så himla duktig på göra upp eld innan han far till jobbet.Tyvärr är jag inte fullt lika duktig på att sätta in mer ved i kaminen när det behövs så det slockar alltid för mig!
Jag hade tänkt ta en promenad till dagis idag.Men ska jag vara ärlig så lockar det väl inte alls sådär jättemycket.Men om graderna går ner till 8-9 grader så tar vi oss en promenad.
Och efter jag lämnat av Lucas på dagis går jag och Liam till Lina och dricker massor av kaffe.Det brukar vara våran sysselsättningen när vi träffas.Massor av kaffe och massor av surr!
Massor trevligt med andra ord!

Till något helt annat förresten.Som ni alla vet så håller vi ju på att renovera i pojkarnas rum.Vi håller även på att göra ett rum där uppe till lekrum.Och jag har ju kommit på hur jag vill ha det i lekrummet.
Jag tänkte mig blått tak.Och sedan sätter man upp en sån där soltaklampa som finns att köpa på IKEA.Och sedan målar man vita moln i taket.
Och på väggerna tapetserar eller målar vi (läs TONY) en sagoskog.
Hur lät det?
Visst lät det riktigt mysigt?

Postat av: Erika

Det låter ju helt underbart. Tycker absolut ni ska göra så :) Träffas i veckan?

2010-11-09 @ 09:01:35
URL: http://stordocka.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: