-Mera i LÖN!

Dagen blev inte så dålig ändå!Lunchen med Fredrik var toppen.Synd bara att en halv timme går ganska fort.När vi sitter och käkar får jag även höra att vi fått löneförhöjning.Me like väldigt mycket!

Nu i eftermiddag har kusin Alexander varit här och lekt med Lucas.Dom kan verkligen hitta på en massa olika hyss.Dom är verkligen inte stilla en enda sekund.Men det är så roligt att se dom leka.Dom tycker så mycket om varandra.Det enda Lucas pratar om är "Dander" eller Mommo!
Men tro mig,det är inte alltid dom är sådär jättebra vänner.Ibland kan båda ha lite klösmärken i ansiktet.Men jag antar att det hör till!

Vi blev även bjuda av Lucas mommo på middag.Me like också väldigt mycket!Tusen tack mommo!

För övrigt så far Lucas mommo och moffa till Spanien tidigt imorrn på morgonen.Dom blir borta en hel vecka,och hur ska vi klara oss?Nä,det ska nog gå bra!Och jag unnar dom verkligen att fara i väg och bara vara ifred!Men självklart kommer vi att sakna dom.Men en vecka går ju fort!

Nu snart ska våran stjärna hoppa i sängen och vi ska forsätta i tvättstugan ett tag.Sedan blir det en film och efter den hoppar jag i sängen!

Ha en bra kväll allihopa!


Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: