-Jobbelijobb.

Inatt har jag sovit bajsdåligt.Jag har vaknat mest hela tiden och haft riktigt sjuka drömmar!Det är verkligen inte ofta jag sover dåligt.
Men efter några koppar kaffe nu så borde jag snart vara människa igen!
Och när jag känner mig i from så ska jag ta tag i städningen här hemma.Eller damsugning och bäddning av sängar.Lucas och Alexander fick äta en bulla var igår.Så det är lite pärlsocker mest överallt nu.
Nästa gång ska jag typ göra några bullar utan pärlsocker som barnen får äta.Borde det inte vara en idé?

Jag hade även tänkt hälsa på grabbarna/gubbarna på jobbet idag.Jag måste ändå erkänna att jag saknar dom lite grann.Och självklart saknar jag att jobba litegrann.Det är så skönt att få komma hem efter en arbetsdag.Plus att man uppskattar helger mer.Och så får man ju mer pengar när jag jobbar än när man går hemma.

Idag får vi sakerna från IKEA.Happy me!Självklart kommer det upp kort från tvättstugan när den är klar.Jag måste också börja tvätta idag.Hade nästan tänkt tvätta upp bäbiskläderna,och börja packa BB väskan.

Till något helt annat så får jag snart damp!Jag har letat igenom hela stan på neutrala bodys med kort ärm i strl 50.Hittar jag något?NÄ,antingen är det rosa eller blått?Är det bara vi som inte kollat könet på lillasyster/lillebror?Det borde ju fan finnas iallafall en sån body som är NEUTRAL!!

Postat av: Jeanette

Synd att det inte finns neutrala bodys (Riktigt illa), Men å andra sidan- är det så viktigt? Om det blir en pojk och ni köpt en råsa, så blir det kanske bara lite förvirrande för alla som ska kika på bäbisen. Men kläderna är nog lika sköna för h*n. Ser fram emot att få se er nya tvättstuga! :D

2010-05-25 @ 10:20:37

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: