- A l l m ä n t -

Det blev pizza hos Lucas mormor och morfar idag.Fast tråkiga jag tog en sallad som vanligt.Bara för att man redan är nog tjock behöver man ju inte göra sig ännu tjockare.Man måste ändå tänka lite grann!
Och jag gillar faktiskt sallad.

Vilket jävla väder det är ute förresten.Nu är jag less på att det ska snöa såhär.Man har ju verkligen ingen lust att göra någonting alls.Och jag som verkligen behöver min 30-60min promenad per dag måste ju avstå.Visst,man kan ju trotsa vädret och ge sig ut ändå.Men vet ni vad,det är jag absolut inte alls sugen på!

Jag hoppas verkligen att det är massor av folk som vill hitta på saker med oss när jag slutar jobba!Vill absolut inte bara sitta hemma.Hoppas att det är massor av andra mamma/blivade mammor som också är hemma!

Lillprinsen är för övrigt inte riktigt frisk.Han har inte ätit något idag på dagis och det till middag åt han inte heller sådär jättemycket.
Det forsar snor från näsan.Fast jag tror bara det är en liten dip!Han har ju varit snorig sedan han började dagis,så personligen tror jag inte det är särskillt allvarligt!
Så länge han ändå inte har feber!

Nä,nu ska lillprinsen så bada.Perfekt tidsfördriv såhär på kvällskvisten!

Postat av: Anonym

Ja nästa helg blir hon 11 månader, så snart vankas det 1års kalas! Helt sjukt vad tiden går! Ja men vill du det så får du gärna komma och hämta den, men vi bor ju i buschen vet du va? ;) Men då måste du ta med Lucas! :)Jag ska springa upp imorgon och kika så den är kvar, johans brorsa brukar komma hit då och då och fynda saker på vinden, så man vet aldrig om han har tagit med sig den :)

2010-03-18 @ 19:30:14
URL: http://millaoalice.blogg.se/
Postat av: Jonna

Nä såklart kommer man nog klaga någon gång iaf. Men så är det väll.. Oj så roligt med en till, när är det beräknat? Ville ni inte heller veta kön elle rgick det ej se?

Näädu nu börjar det ju närma sig, fasst ändå känns det sakta men så är det väll. 4 veckor till beräknat den 13 april ;) Njä inte nervös, men vore skönt att veta hur och när det kommer börja. Så man vet! ;) Vet inte vad det är för en liten knoddas i magen. Time will tell.. ;D

2010-03-18 @ 20:45:03
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Malin

Visst är det jobbigt att känna sig fet ibland, men det är ju av en alldeles underbar anledning! (= Fin sida förresten!! /Malin

2010-03-18 @ 21:23:46
URL: http://noremorsetattoo.blogspot.com
Postat av: Anonym

Ja då är det verkligen på tiden att du får komma ut på landet:p

I sommar ska jag jobba är det tänkt,då tar johan över :) Sen så börjar hon dagis till hösten:)

Men då har du inte länge kvar att jobba nu! Hur känns det då?

2010-03-19 @ 06:56:21
URL: http://millaoalice.blogg.se/
Postat av: Jonna

Okej ett sommarbarn då, så mysigt :) Nää jag tycker samma, mysigt att inte veta och gissa och inte ha en aning. För folk gissar ju på hur man ser ut, mår osv. Skulle man kunna få läsa din gravidblogg? Har lämnat mail i kommentar tidigare ;) Ha det, kram

2010-03-19 @ 13:06:33
URL: http://jonnaan.blogspot.com

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: