-04.00

Idag ska vi på My´s dop!Eftersom jag fortfarande är på tjocken så har jag absolut inga kläder att ha på mig.Så jag får ta det jag har.Känns väldigt tråkigt eftersom jag har så otroligt många söta sommarklänningar.
Vilken tur att mina pojkar iallafall kommer att vara fina!

Lilleman ville göra morgon redan 04.00.Vilken tur att jag är snäppet envisare än honom och fick honom att somna om kring 05.00.
Och då sov han faktiskt till 07.30.
Jag tror att hans farovit mening just nu är:Tycker inte om sova.
Tror jag ska påminna honom om det när han är sisådär 15-16 år!

Svar till Anonym:
Eftersom bäbisen är klar i redan v.38 så tycker jag att den redan kunnat komma då!Lucas kom en vecka för tidigt så jag hade aldrig förväntat mig att behöva gå över någonting.Och vadå stress?Om du läser inlägget igen så står det att vi längtar så otroligt mycket efter lillasyster/lillebror,så självklart vill vi ju att den ska komma!
Skulle vara mer konstigt om vi inte ville det,eller hur?
Sen kan jag även meddela att det inte är speciellt kul att vara höggravid +12kg i mitten av Juli.Det är faktiskt lite jobbigt.




Postat av: Anki

Ja låt dom tycka det e stress...jag är bara halv vägs och redan less ;) haha...för mig får tiden gå riiiiktigt fort nu...som du säger, det e inte kul att gå gravid i denna värme, hetta och kvava luft...hoppas den lill* vill ploppa ut snart för dig..kram

2010-07-10 @ 10:32:12
URL: http://mammaanki.blogg.se/
Postat av: Anna

Halkade in här och ser att vi är i samma "sits" =) Jag har också en kille på snart två år och väntar nr.2, bf om 10 dagar. Håller helt med i det du skriver, att vara höggravid mitt i högsommaren är ganska jobbigt + att man känner sig som en val underlättar ju inte =) Jag gick över 12 dagar första gången så jag tror jag kommer gå över nu med men jag hoppas hoppas hoppas det sätter igång tidigare, helst igår =)

Lycka till med bäbben och hoppas du inte behöver gå så mycket mer över tiden

// Anna

2010-07-11 @ 17:27:03
URL: http://roknasbloggen.blogspot.com/
Postat av: Jennie och Norah

Jo nattjobbet har faktiskt gått rättså bra ändå.Men det är skillnad på att jobba 3 nätter på raken motför att bara jobba två.Nu är jag så trött att ögonen går i kors,men då har jag bara 2 nätter till veckan(varvar varannan vecka 5 nätter och andra 2) och det är ju skönt =)



Ja detta eviga gnäll över att shamponera håret =)

Idag blev jag less på att dalta med henne att jag bara tog duschen och sköljde av,det var inte poppis för hon gillar INTE vatten i ögonen.Men hon var mäkta stolt efteråt=) Annars har jag bara hällt lite vatten åt gången tills det inte finns något schampo kvar =)



Hoppas bebben kommer snart!Jag tror att du får på lördag och att det blir en till pojk!

2010-07-12 @ 01:30:15
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Nadia

Emmeli! NU misstänker jag att du är på BB! :D WOOOHOOO!

2010-07-13 @ 17:54:43
URL: http://nadiahill.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: