-Magont.

Igår hade nog lillebror lite ont i magen i komination med att jag kanske inte hade så mycket mat åt honom.Inte kul för lille Liam.Men vilken tur att hans mamma har en "mirakelkur" för magont.Efter att vi fått ut den mesta luften han hade i magen så somnade han,och då var klockan inte mer än 22.00.
Han har vaknat 01.30 och 05.30 för lite käk.Sen var jag ju tvungen att slita upp honom ur sängen 07.45 eftersom storebror skulle på daigs.
Vilka jävla bajstider det är förresten,07.45-10.45.

Liam ska få sig lite käk och sedan ska jag börja med dagen.Det ska dammsugas,bädda sängar och vilka ihop lite kläder.Det är guld att få göra bort såndant när Lucas är på dagis.


Postat av: Anonym

Det är ju bara så att man måste inse att det inte fungerar att jobba när det inte gör det. Skulle ju inte vara så roligt att föda i v. 25 eller v.31 precis. Som BM sa till mig "det finns en anledning till varför det finns havandeskapspenning". :) Har det varit stor omställning för er att ha ett barn till att ha två? Dom är så fina era pojkar!

2010-08-11 @ 09:43:24
URL: http://emelielarssons.blogg.se/
Postat av: Anna

Åhå vad är det för mirakelkur mot magont? Skulle inte vara fel om det fanns en sån till vår lilleman då han lilla gasmage gör ont, gör så ont i mammahjärtat då han har ont. Så du får gärna dela med dig av din erfarenhet :)

Söta pojkR ni har!

2010-08-11 @ 13:57:23

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: