-Frustrerande..

Idag är första dagen jag har känt att jag skulle vilja säga uop mig som mamma för en liten stund!
Största andelningen är nog att jag har så förbannat jävla ont i mina tissar att jag inte kan amma honom och knappt kan pumpa ut eftersom det helt enkelt gör för ont.Jag har även börjat få sår på tissarna,inte konstigt att det gör ont like hell när han äter.Detta är ju förstås väldigt frustrerande för mig och gör mig lättirriterad.

Så egentligen kanske dom inte varit jobbiga alls,men eftersom jag är så frusztrerad över detta så kanske jag överreagerar.

Iallafall.Det är verkligen inte värt att få Lucas att vila en stund på dan.Den enda han säger är:Jag vill inte sova mamma.
Och sätta honom framför en film finns inte eftersom han inte tittar på tv.Egentligen behöver han inte sova,men idag hade han gärna fått göra det!
Jag tror Lucas känner på sig att mamma inte riktigt är sig själv och därför tror jag han varit extra busig idag.Han har gjort många saker som han vet att han inte får göra!

Liam då.Ja,han har inte heller sovit sådär jättemycket idag.Och även han känner väl av att mamma har det lite jobbigt just nu.Det verkar även vara helt tomt i mina tissar nu.Jag satt nämligen och pumpa nyss i nästan 10 minuter,och fick knappt ut 50ml.Men jag antar att mjölken minskar när jag är frustrerad.

Tyvärr verkar det inte bättre än att Liam måste äta ersättning ikväll om jag inte får ut lite till.

Nä,slutgnällt nu!Imorrn hoppas vi på att tissarna är hela och fina och jag är mig själv!

Postat av: Malla

men vikken snygg design du har!! :)

2010-08-31 @ 20:28:34
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Erika

Fy så jobbigt! Hoppas det snart går över, det ska inte vara skoj. Och förresten, behöver Liam få lite ersättning ikväll är det inte hela världen. Du gör det så bra! KRAM

2010-08-31 @ 20:55:37
URL: http://stordocka.blogg.se/
Postat av: Anonym

inget fel med ersättning.Lät som världens nederlag.

Mat som mat,viktigast är väl att ungen blir mätt.

2010-09-01 @ 02:48:40

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: