-Vart ska vi äta?Vart finns det limegröna gardiner?

Imorrn ska Lucas sova hos sin mormor och morfar.Jag och pappan i familjen ska nämligen gå och se denna där Titans nånting på bio.Lovely!
Vi ska även ut och äta innan bio.Men nu är ju bara frågan vart vi skulle ha gått.Eftersom det var typ tusen år sedan vi var ut och åt så har jag ingen aning om vart vi ska gå.
Men vi funderar på Challange eller Golden Dragon.
Men jag tar gärna emot förslag!

Igår fick vi verkligen till det i vardagsrummet.Nu äntligen börjar det bli klart.Det är egentligen bara lite småtjafs fattas.Därimot letar jag limegröna gardiner.
Så om någon vet vart det finns sådana så hjota gärna till!
Jag lovar att det kommer bilder när vi fått till allt.

Eftersom vi är klara med vardagsrummet är det väl bara att förflytta sig nu till tvättstugan och börja renovera!Låt det inte stilla stå!

På tal om namen till lillasyster/lillebror så har vi ju varit överens på vad den lilla krabaten ska heta redan från början.Men äntligen fick jag som jag ville med stavningen på flicknamnet.Det var inte så svårt att få som jag ville,men jag vill verkligen stava namnet som jag tänkt.Så nu hade vi ett I-landsproblem mindre!

Postat av: jannice

Den där gardinaffären brevid expert på gågatan har ju nån gröngardin, typ limegrön tror jag... jag funderar själv att köpa till lillemans rum ett par :)

2010-04-22 @ 14:32:32
URL: http://jannicehedman.blogg.se/
Postat av: ingela och Jonna

vad blir de nu för namn då på liten när den väl behagar å komma då? limegröna gardiner tror ja ja sett i jotex om ja inte minns helt galet, kolla där!

2010-04-22 @ 19:13:15
URL: http://ingelaolm.blogg.se/
Postat av: Jane

Jag har bara hört att challange har jättedålig mat iaf.

Golden dragon funkar ju =)

2010-04-22 @ 20:23:00
URL: http://lifeofjane.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: