-Jag har fuskat,men bara lite!

Ibland är inte min käre sambo särskilt klyftig!Igår sa han någon som gjorde att jag höll på att dö av skratt.Han borde ha tänkt till lite innan han sa något.
Vi låg iallafall i soffan och mös framför en film.
Och helt från ingenstans säger han;Gummzan,du har inte så långa ben.
Jag:No,shit!Kanske för att jag endast är 156cm över havet,kan det ha något med det att göra?(Lägg på lite skratt på det.)
Tony:Ja,men jag började bara tänka på det nu.Och dom är så fina.
Vi har alltså varit tillsammans snart 10 år och det är först nu han inser att jag inte har så långa ben.Men att dom är fina?Njae.
Puss på dig älskling!

Idag är det en mamma,Lucas dag.Våran pappa är och hjälper Lucas farfar med sätta upp några skivor i garaget.Eftersom det inte alls var bra väder så stannade jag och Lucas hemma.

Jag har fuskat med en liten sak idag..Jag och lilleman har nämligen varit ute och cyklat en liten sväng idag.Det var så otroligt härligt att få komma ut och få röra på sig en stund.Tyvärr tror jag inte att det är så smart att jag cyklar,men ibland måste man få fuska!
Och nu efter att vi kommit in har jag inte haft så mycket sammandragningar,men jag ska nog inte börja utmana ödet!Men någongång då och då borde ju inte vara så farligt,jag känner ju faktiskt min egen kropp.

Nu ligger lilleman ute i vagnen och vilar en stund.Och jag dricker kaffe!

Älskade pojkar!♥

Postat av: Ida Tallhed

problemet är att när jag ätöer godis å sånt så kan jag inte hålla mig till enbart helger längre än två helger i sträk. sen är de kört. jag kan inte hejda mig heller :(

2010-04-10 @ 14:57:45
URL: http://idatallhed.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: