-Jag är dumsnål!

Då var vi 6000kr fattigare,fast en tvättmaskin rikare.
Fast hade jag fått bestämma hade jag tagit den billigaste.Tyvärr kan jag vara sådär jävla dumsnål,så jag är rätt glad att Tony inte är det.Jag skulle nog förmodligen köpt nått jävla billigskit som skulle ha hållt 6 månader eller något sånt.Och då skulle jag bli galen på mig själv när den gick sönder.Jag skulle bli förbannad på mig själv för att jag är sååååå jävla dumsnål.

Men istället köpte vi en väldigt fin maskin.Denna maskin har tydligen "ett sjätte sinne".Vilket innebär att den känner av hur mycket kläder den tvättar och tar in vatten efter det.Så lite miljömedveten är jag allt!
Den rymmer 7kg tvätt som mest,och med två barn så kanske det är bra att den rymmer lite.

Men denna kväll tänker jag ändå ha ångest över att vi köpt en "dyr" tvättmaskin.För det fanns ju billigare masikner som såg rätt fina ut.Jag vet att vi gjorde rätt att köpa en denna.Men lite grann måste jag ju få gnälla,dumsnål som jag är!

Fin va?

Postat av: Anonym

Känner igen mig där :p Jag tar också gärna det billigaste,medan Johan vill ha kvalité på det vi köper. Och det är jag glad för, för det brukar kännas bra efteråt, när man vet att man har köpt rejäla grejer, även om det svider i plånboken :/

2010-04-08 @ 20:49:30
URL: http://millaoalice.blogg.se/
Postat av: Linda

Det känns skönt!

NU kan du tvätta som aldrig förr när du har e sprillans ny att köra medc :D

2010-04-08 @ 22:04:07
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Nadia

Måste bara säga att det kändes som att det var JAG som skrivit detta inlägg.. ha ha ha..



:)

2010-04-08 @ 22:40:56
URL: http://nadiahill.blogg.se/
Postat av: Jessica

6000kr är ändå inte värst för en tvättmaskin, finns ju betydligt dyrare =) Sen så vill du ju att den ska hålla ett tag så du slipper köpa en ny =)

2010-04-09 @ 08:05:35
URL: http://jessicatommy.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: