- S o m n a d e -

Vi somande om!Just efter att jag skrivit inlägget insåg jag att jag inte skulle vara vaken den tiden.Så jag böt blöja på Lucas och sedan gick vi upp till sängen.Lucas som älskar att ligga i våran säg gjorde det även denna gång.Han är som en liten mask,han är verkligen överallt!Han var på sin pappa flera gånger.Som tur var skrattade bara Tony när han kom.Men tillsist somande Lucas som en slagen hjälte mellan mig och Tony.
Det är verkligen mysigt att ha sina båda killar i sängen med sig.
Vi vaknade iallafall kring 7,fast vi steg inte upp förrän 07.45.Så nu känner jag mig rätt utvilad ändå.Jag är redo att ta tag i dagen!
Det första som står på schemat är att bada Lucas.Han har just ätit banan alldeles själv,så ni kan jag tänka er hur man ser ut?
Nu blir det raka vägen till badet!

Postat av: Erika

Har ni lust med en prommis idag? :)

2009-05-15 @ 10:40:30
URL: http://stordocka.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja verkligen. Man är ju lagomt mör på kvällarna, dessutom tror jag att mina njurar vill gå pension efter allt kaffe jag måste dricka för att orka. =)

2009-05-15 @ 10:45:30
URL: http://igelkottsmamma.blogg.se/
Postat av: Erika

Gör så, det blir jätte bra. Då ser vi hur det blir :) Kram

2009-05-15 @ 12:34:07
URL: http://stordocka.blogg.se/
Postat av: Lina

Nej verkligen inte. Man somnar ju på en gång. =)

Jadu, jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra, jag har som för mig att något är inplanerat men jag är inte säker. Man lyckas som på något sätt ändå fylla sina dagar. =) Vad ska ni hitta på?

2009-05-15 @ 14:20:42
URL: http://igelkottsmamma.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: