- L i s t a -

Jag gillar:

*Städa.Jag kan tycka det är småkul att städa.Det blir ju fint efteråt.
*Cykla.Jag har upptäckt att det är roligt att cykla.Fast det kanske bara är för att Lucas är med.
*Jobba.Jag kan inte låta bli att längta lite.Det känns lite pirrigt för den delen också!
*Pappor som är hemma.Jag tycker att alla pappor skulle vilja vara hemma.
*Inredning.Jag älskar att köpa nya inredningsprylar.Jag upptäckte nyss hur mycket olika lampor och krukor jag har.Jag har nämligen fått för mig att man inte kan ha olika typer av krukor i samma rum!

Jag gillar inte:

*Oansvariga föräldrar.Dom som tror det är en dans på rosor att skaffa barn.Dom som skiter i sina barn eftersom det inte var som dom tänkt sig.Det var ju så snyggt att vara gravid,men inte vill dom ha en skrikunge!Tänk efter en eller två gånger innan!
*Amma.Jag tycker faktiskt att det är grymt överreklamerat att amma.Sjävklart är det bra,men världen går faktiskt inte under bara för att man inte ammar.
*Pundare.Jag tycker faktiskt inte om sånna.Tycker heller inte synd om dom.Dom har gjort sitt val.Och jag har gjort mitt,nämligen att inte gilla dom!
*Folk som inte vill arbeta.Jag kan inte förstå att det finns folk som inte vill arbeta,utan bara leva av våra pengar.
*Avensjuka.Glädjs åt andra istället!Din tid kommer!

Postat av: Anonym

antar att du inte själv ammade/ammade speciellt länge......

2009-05-05 @ 13:15:25
Postat av: lina

Ja, det är ju faktiskt så! Men lite ont gör det i mammahjärtat, fast helt naturligt:-) Och en vacker dag ska man ju back in the game! Ja, det närmar sig med stormsteg!!

Såhär är det att egentligen så pluggar jag till lärare, men har tagit ett studieuppehåll därifrån. Var egentligen tänkt att jag skulle börja om att plugga till hösten, men jag känner att jag inte riktigt är redo utan vill vara hemma och njuta av tiden med Leo. Så istället för att Markus ska vara pappaledig till hösten ska han vara hemma HELA (!) sommaren och jag ska jobba och slita:-) Sen är jag hemma hösten och börjar om skolan till våren och då ska i skola in lilleman på dagis. Jag läste på distans så jag jobbade samtidigt 75% på MAXoch där på slutet gick jag upp på heltid. Så det jobbet har jag givetvis kvar:-) Så jag har börjat att jobba lite små, korta pass för att komma in i det hela igen. Men efter majmånad är det slut på daltandet och jag går upp på chefspassen igen. Känns faktiskt bra :-)

Vad jobbar du som?

Våran lille herre blir 5 månader på fredag. Ja, tiden springer verkligen iväg.. Det var ju nyss han var pytteliten och hjälplös. Nu far han runt som en tornado här hemma:-)

2009-05-05 @ 17:31:29
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Ja usch för folk som inte vill jobba, tur är väl att de är få :P för du menar väl inte att alla utan jobb/ de som går på socialbidrag- gör det för att de inte vill jobba?



Om pundare får skylla sig själv så får rökare och alkoholister göra det också då de blir sjuka (eller panka) :P



Cykla är super.

Kram!

2009-05-06 @ 08:15:33
URL: http://art-of-jean.blogspot.com
Postat av: Sofia

Jag gillar denna lista!

Har nämligen precis samma saker på min! :)

(förutom städningen kanske... :P)

2009-05-06 @ 13:39:29
URL: http://www.cageman.se

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: