- R a g g m u n k a r -

Jag hann faktiskt det mesta jag skulle göra när Lucas sov.Fast det här med krattningen.Ja,det tar en jävla tid.Men jag ska forsätta imorrn när Lucas sover.Det är så förjordat tråkigt att jag nästan spyr.Fast det är ju tur att det blir fint,och att man ser resultat.Och i sommar ska vi ta bort två till björkar,så då blir det väl iallafall lite mindre att kratta!

Vi har just ätit middag,Raggmunkar med Fläsk.Jag är fan en mästerkock i köket alltså!Nä,kanske inte.Men jag är ändå inte så dålig som jag tror jag är!

Ikväll blir det nog en till liten cykeltur.Det är ju så himla härligt.Jag och Lucas cyklade till affären för att köpa ingridienserna till Raggisarna.

Men nu ska jag dricka en liten kopp kaffe innan det är dags för Lucas att äta sin middag!

Postat av: milla

Tusen tack! :)

2009-05-04 @ 19:48:21
URL: http://camillalovgrens.blogg.se/
Postat av: lina

Ja, hoija! Det är verkligen ångest på hög nivå. Fast det gick inte en sekund utan att jag tänkte på lillprinsen. Och när jag väl tog fingrarna ur och ringde och hörde hur bra dom hade det kunde jag till och med njuta lite av att få komma bort och vara mer än bara en mamma:-) Hur gammal är eran lille kille? Vilken sötnos! :-) När ska du börja om att jobba?

2009-05-04 @ 21:08:54
URL: http://linaoh.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: