- O n t -

Hur ska jag beskriva hur jag mår?ONT I KROPPEN beskriver nog det mesta just nu!Jag är ju aboslut inte van att bära riktigt tunga saker 8timmar i sträck.Inte heller gå i 8timmar.Men det går nog om!Lite ovant bara.
Hela jag är lite ovan.Vet ju knappt hur man tittar på en ritning!Hehe.
Men det går bra!Jag är faktiskt lite stolt över mig själv.Jag stiger ju ändå upp halv 6 varje morgon och jobbar till 4.Och sedan är det ju fullt ös hemma hela kvällen!
Jag vill ju umgås med Lucas allt vad jag hinner!

Det går även bra på hemmafronten.Pappa Tony gör verkligen ett lysande jobb!Jag faktiskt ändå glad att jag börjat om att jobba.Vi har verkligen mer förståeende med varandra nu.Det är ingen dans på rosor att vara hemma,och det är ingen dans på rosor att jobba hela dagarna heller.Nu förstår jag att Tony kan vara trött vissa kvällar,och han kan förstå att jag har varit trött vissa kvällar.
Därimot har jag märkt att folk höjer lite på ögonbrynen när jag säger att pappa är hemma.Alla tror vi har honom på dagis.
Är det verkligen så ovanligt att pappor är hemma?Tycker nästan det är lite skrämmande!

Jag lovar att jag ska bli bättre på att skriva.Iallafall en gång per dag,men det känns som att tiden inte rikitgt räcker till just nu.Allt är ju så nytt!

Måste även säga att det redan hoppat ut lite grodor ur min mun på jobbet.
Det finns ingen Måndag i V.28!Bara så att ni vet!Hehe.

Nu ska jag försätta änga min tid åt Lucas!

Puss på alla er där ute!

Postat av: Erika

Vad skönt att det går bra för både mamma och pappa och självklart Lucas också (det har nog aldrig någon tvivlat på).



Jag vet faktiskt inte om det är så ovanligt att papporna är hemma en längre tid. Jag kan dock tänka mig att det för många blir en ekonomisk fråga om pappan kan vara hemma eller inte. Jag hade jätte gärna sett att Macki kunde vara hemma med ett framtida barn men ekonomisk skulle det kanske inte fungera om jag studerar. För min mamma och pappa t.ex. fungerade det inte att pappa var hemma med mig och min syster pga. ekonomin.. Det är trist, men vad ska man göra?



Kram

2009-05-27 @ 18:39:40
URL: http://stordocka.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Jag förstår dem som jobbar sina 8 timmar/dag och jag förstår Ante till fullo att han kan vara trött för han har ett tungt jobb!Men att vara hemma med barn ger en annan trötthet.Där är det full rulle från morgon till kväll,så det är inte konstigt att man stupar i säng när klockan är 21 :)

2009-05-27 @ 20:17:13
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Precis!Jag tycker det är bra att papisarna får vara hemma och känna hur det känns.Ibland känns det som om man har klagat för tomma öron "Men jag jobbar ju" har man ju hört från dem ;) Men som sagt,jag tycker det är skönt att dom får uppleva bägge,då har man mer förståelse för varandra :) Kram!

2009-05-27 @ 20:27:22
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja alltså det är så fantastiskt skönt att se att det äntligen vänder! =)

Ja, alltså så fort hon får in den tekniken kommer jag att få springa som en galning här hemma för att försöka rädda henne från fallande saker och mina saker från henne. =)

Jodå, allt är bara fint med oss. Hur har ni det? Går det bra på jobbet? Jag tycker du gör det superbra.

2009-05-27 @ 22:36:25
URL: http://igelkottsmamma.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Näe :/ Men tyvärr är det livets hårda gång.



Vad härligt att höra att allt går bra med jobb och familjeliv! Kramar

2009-05-28 @ 06:28:39
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/
Postat av: Fredde

Skrev du verkligen liiiite grodor ? host host :D

2009-05-28 @ 17:51:45

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: