- S k r i k -

Jag är så trött,så trött!Denna natt har verkligen inte varit Lucas bästa.Han vaknade första gången 01.00 och bara skrek.Försökte lägga ner honom men han ställde sig bara upp och skrek ännu mer.Så jag tog honom till våran säng,men resultatet var desamma.Tänkte om man var hungrig så vi gjorde en flaska åt honom.Men eftersom han aldrig äter nattmål så trodde jag inte att det var det.Och inte hjälpte det heller.Klockan 02.00 somnade han om.Men han har vaktat en gång i timmen och skrikit.Klockan 06.00 ville han absolut inte somna om,så då var det bara att kliva upp.
Lucas som alltid brukar vara jätteglad när han vaknar på morgonen har börjat gråta istället.
Han är inte heller den glada lilla Lucas.Denna vecka har inte varit hans bästa.Han har mest gnällt.Vad man än gör blir han inte nöjd.Jag hoppas verkligen det går över snart,för jag vill ju ha min glada pojke tillbaka.

Idag blir det nog att fara och fiska.Om jag orkar det.Jag är så trött och på dåligt humör känner jag.Inte alls rolig att vara med känner jag på mig.

Postat av: Madde

Åh stackars er. Det är verligen inte skoj när dom får för sig att gråta om nätterna.

Hur är det annars med dig då?

Går det bra på jobbet? Vi saknar er hur mycket som helst ska du veta!! :)

PUSS!

2009-06-06 @ 07:14:59
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/
Postat av: lisa

välkommen i "nattklubben" det är inte roligt men vi har varit där i nästan ett år nu så vi är ganska vana att vara vakna på natten.

2009-06-06 @ 12:51:14
URL: http://lilund.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: