- K a l l t -

Förmodligen så kommer vi att få en ny familjemedlem idag,så då är vi åter fem i familjen.Jag körde faktiskt min nya skoter igår,SWEET!Riktigt rikigt kul!

Igår tog det 2 1/2 timme innan Lucas ville sova för kvällen.Det är nog första gången det tagit så länge.Vi började kring 8 och han somnade kring halv 11.Jag hoppas det är första och sista gången.Jag var helt slut efter det.Vi är nog ganska bortskämda med att Lucas brukar somna tidigt och fort.

Det är kallt ute idag,så vi kommer nog att spendera dagen inne i värmen.Jag har förrseten redan plockat undan julen.Jag blir fort less.Jag menar,nu går vi ju mot ljusare tider.Så varför ska jag ha kvar julen för?Den är ju som sagt över.

Som jag sa tidigare är Tony och min käre pappa i Luleå och tittar på skotren.Den var faktiskt riktigt fin.Jag hoppas att han kommer hem med den.Jag var på banken i morse och hämtade ut ett X antal tusen till den.Det är inte billigt att leva!Men någonting måste man ju unna sig!

Nä,nu ska jag åter gå till Ugly Betty innan Lucas vaknar ute i kylan.


Postat av: Jennie och Norah

Smart det där med krokar,det ska jag säga till mannen! :)



Norah hade exakt så.Hon vaknade flera gånger i timmen och bara sprattlade och slängde med huvudet som värsta skådisen :) Men vi gav alvedon och då sov hon hela natten!Vi gav bara 2 nätter men nu sover hon hela nätter igen.



Åh det här med sovrutiner,dom verkar vara till för att brytas va? :) Norah haft haft alla möliga tider hon somnat för kvällen men numera är det mellan 21-22.Jag börjar söva henne vid 20.30 och nu somnade hon vid 21,så det är skönt.Då vaknar hon sen kl.06.30 för en flaska och brukar somna om till 08-09,men nu bajsar hon för jämnan,så man måste sjä'lvklart upp och byta på henne,och då vaknar hon till liv och vill INTE somna om :)Men efter 1-2 timmar sover hon några timmar till.

Hur sover Lucas?Har ni några fasta tider än?



Jag har alltid sagt 2 år mellan,men då måste man alltså börja producera snart och det vill jag inte,haha :) Men 3-4 mellan kanske.Så pass att Norah kan ta hand om sig själv någorlunda.



Händer i helgen då?



Ursäkta min roman :) Kramar

2009-01-02 @ 12:40:34
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: