- T r a s i g -

Idag är det också ett strålande väder ute gott folk.Men jag måste nog tyvärr in till stan idag.Min kära telefon har gett upp,jag kan inte ens slå in pin-koden.Bajs telefon.Men nu när jag har letat så hittar jag inte kvittot,jag måste ha lagt det på smart ställe.Jag får fortsätta leta,annars får jag väl fara in imorrn.
Jag och papper,det går absolut inte ihop.

Då blir det nog stan imorrn istället,ids inte leta utav bara fan.Är nog irriterad för att telefonen jag köpte i Oktober redan är trasig.Tur att jag har kvar gamla Bettan,hon funkar alltid.

Jag vill göra något känner jag,men jag vet inte riktigt vad.Bara nått,så jag återkommer när jag hittat på något jag vill göra.




Just nu är jag helvetes skoterkåt.

Postat av: ingela och jonna

oj gjorde du de helt utan bedövning? ja alltså ja fick bara lite morfin så ja vet inte om de räknas som bedövning direkt, ja fick de mest för att få bort de värsta i nån sekund så jag skulle årka upp och stå och vicka på höfterna.

Jonna kom ju aldrig ner i bäckenet så jag fick ju hålla på stå upp i flera timmar....



Urs de är jobbitgt när hela dagen går fel..:S min dag var ändå rätt okej igår...jo lönen och föräldrapenningen kom igår ju

2009-02-26 @ 09:49:48
URL: http://ingelaolm.blogg.se/
Postat av: Lina och Amanda

Jo det funkar inte att vi bara har en, jag hatar som sagt att åka. =P Jadu, idag har vi städat och sen har vi varit ute och gått en sväng hela familjen. Nu har jag fått nåt bak-sug så det har tillverkats både sega chokladrutor och chokladmuffins. Återstår väl se om dom går att äta. Hur har ni haft det idag?

2009-02-26 @ 15:45:09
URL: http://igelkottsmamma.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: