- G r i n i g -

Jag har en väldigt trött och väldigt grinig Lucas här just nu.Eftersom det är så helvetes kallt och han har blivit lite förkyld (igen)så blir det inte att sova ute.Så,vad resulterar detta i?Jo,eftersom han inte sover särskilt bra inne.Eller rättare sagt ingenting alls,så blir han väldigt trött och väldigt grinig.
Han har sovit 30min sedan klockan halv 8.Ingenting duger.Hoppgunga,gåstol,lufta snoppen m.m.Det enda som egentligen duger är att jag går med honom.Men det blir så himla tungt till sist,så det orkar jag ju inte göra hela dagen.
Just nu sitter jag och räknar ner timmarna tills Tony slutar jobbet,och just idag så går dessa timmar fruktansvärt sakta.Det är HELA tre timmar kvar,jag måste verkligen få honom att sova en liten stund iallafall.
Men den stora frågan är HUR?

Idag blir det nog inte heller så stora pådrag,är som sagt rätt trött i mitt lilla huvud.Men imorrn,då ska jag verkligen göra något.Men jag har tyvärr inte riktigt kommit på nått än.Men jag ska inte bara sitta hemma i mina onnarbyxor och vara allmänt sluskig imorrn.Nä,imorrn ska jag och Lucas ut på äventyr,frågan är bara vad.

Nu ska mamma och Lucas börja att förbereda lite middag.

Postat av: Sandra och Lovis

Usch ja, jag har samma problem med Lovis!

Hon ligger dock ute i vagnen nu,

som tur är har vi temperaturlarm på babyvakten, så om det blir för kallt i vagnen så tar jag in henne.

2009-02-17 @ 13:35:37
URL: http://spikesandra.blogg.se/
Postat av: Berecca

oj shit är har han blivit så stor! känns inte som det var så längesen vi mailade på pixbox och då hade han inte kommit än :P ja Norrköping, det ligger lite längre ner än stockholm det är 110mil från piteå iaf :P ja jag har ju bott här tidigare och så känner jag ju Mailn Engström :)

2009-02-17 @ 16:18:19
URL: http://bereccca.blogg.se/
Postat av: ingela och jonna

om va ja känner igen de där me att måsta gå bära på dom små hela tiden..ojojoj..Jonna hade en sån dag igår och i förrgår...de är sååå jobbigt alltså

2009-02-17 @ 17:23:33
URL: http://ingelaolm.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: