- F u n d e r i n g a r -

Igår när jag skulle sova hamande jag uti en film-Vid din sida.
Handlade kort och gott om att barnens föräldrar skiljde sig och mannen träffade en ny kvinna.
Ex kvinnan och mamman till hans barn var riktigt elak mot han nya kvinna.Och först blev jag riktigt arg på henne när hon var så elak mot den nya kvinnan.Hon nästan värgrade att hon skulle få ha med hennes barn att göra,om pratade typ skit om den nya kvinnan till barnen.

Jag var riktigt skit förbannad på henne.
Men då började jag tänka.Vi säger om jag och Tony skiljer oss.Nog tror jag det skulle göra lite ont i hjärtat när Tony träffade någon ny,och att mina/våra barn också ska uppfostras av henne.Jag skulle nog inte tycka det var sådär jätte kul.
Att hon skulle säga vad dom får och inte får göra.Säga åt dom när dom gjort fel och säga hur duktiga dom varit när dom gjort nått rätt.Tänk om dom skulle tycka mer om henne än sin egen mamma?Jag fick nästan panik när jag låg där i sängen.Och eftersom man har barn så kan man ju inte heller bråka med varandra,man måste ju ändå försöka komma överrens för barnen skull.
Jag skulle nog tycka att det skulle vara jättejobbigt.

Jag har ju själv aldrig upplevt att ha skiljda föräldrar och jag tror inte heller någon som jag var med som barn hade skilda föräldrar.Så jag vet ju inte hur det är.Det är väl lite skillnad om man skiljer sig när barnen är vuxna?
Hur var det för er som har skilda föräldrar?

Postat av: Erika - Livet som mamma och min kamp mot Fetma! HÄNG GÄRNA MED

Fy jag har själv skilda föräldrar, och det har inte varit en dans på rosor och är fortf inte! :( Är så mkt som hänt dessa 2 åren. Fy fasen! Min lillebror som är 13 år har tagit detta väldigt hårt och stuckit upp i vikt 20+ sen de gick isär.



Hur är det med dej då?



2009-02-25 @ 09:36:01
URL: http://precioso.blogg.se/
Postat av: ingela och jonna

Åååå den filmen alltså...jag kan bara inte se den utan att fälla en tår....

2009-02-25 @ 09:57:38
URL: http://ingelaolm.blogg.se/
Postat av: Erika - Livet som mamma och min kamp mot Fetma! HÄNG GÄRNA MED

Okej, låter ju skit härligt !!! :) Vill med ha sol ju! Bilden på headern? Ja de är jag iaf. Skulle aldrig i mitt liv ljuga eller ändra utseendet i photoshop eller dyl (kan ja inte ens). Så ja så ser ja ut :P Hehe! Blivit så mkt häng/fett sen mina 2 graviditeter. :(



Nu så badar dottern sen ska Lukas bada. Är kallt här som faen :( suck! Men blir promenix sen ändå. :)



Kram!

2009-02-25 @ 09:59:57
URL: http://precioso.blogg.se/
Postat av: Tess

Vann 6 miljoner :)

men kan de bli mera?

2009-02-25 @ 10:18:24
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: Mia

Har skilda föräldrar, men fick en underbar bonuspappa som varit som min far, min "riktiga" var det bara till namnet när de skildes, han "fick" en ny familj (hennes barn sedan tidigare) och vi var inte så viktiga längre! Gör ont, men med en förälder plus bonus kvar att ge oss vägledning och kärlek så har vi klarat oss riktigt bra! Så nu kan jag själv vara en bra bonusförälder till min makes barn, 3 stycken som bor hos oss två veckor i stöten och hos sin mor de andra två och så ser året ut!

2009-02-25 @ 10:47:03
URL: http://fredthevov.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: