- G r a t t i s -

För det är ingen vanlig dag,för det är kusin Alexanders födelsedag!
Stort grattis på 2årsdagen Alexander!



Som ni läste fyller Kusin Alexander två år idag.Detta kommer att firas på Söndag med kalas i Skellefteå!Ska bli riktigt roligt!

Idag har jag ännu mer ont i mina knän,men det är ju bara för att jag är ovan.Snart kommer förhårdnaden och då kommer jag inte vara lika öm!Det är full fart på jobbet nu.Jag börjar komma tillbaka efter semestern.Det tar 1-2dagar innan huvudet har kommit igång.
Jag ska faktiskt ta några bilder så att ni får se vad jag sysslar med hela dagarna!

Lucas mormor och morfar har äntligen kommit hem från Cypern!Som vi har längtat efter dom!Och dom är ju typ hur bruna som helst ju!Helt sjuk!
Men dom älskar ju sol och värme,så det kanske inte är så konstigt?Kan bara notera att det varit 36-37grader i Cyper varje dag dom varit där!
Mormor ringde just före dom kom hem och ville självklart att vi skulle komma.
Dom har nog saknat Lucas ganska mycket!Även Lucas var vädligt glad över att se mommo och moffa!


För övrigt kan jag ju säga att jag nog är ganska bortskämd!Igår när jag kom hem hade Tony dammsugat hela huset.Och senare på kvällen var han på affären och när han kom hem hade han köpt en av mina absoluta favorit filmer!Och idag när jag kom hem hade han storstädat toalettet och maten stod på bordet!Inte nog med det.Nyss frågade han om det var något annat jag ville att han skulle städa imorrn!Jag är så stolt över honom!Han tar ju även hand om Lucas hela dagarna.och ändå hinner han göra så mycket!
Han är världens bästa pappa och sambo!
Vad jag älskar mina pojkar!


Nä,nu film och sedan sova!


Postat av: Lina

Ja det känns verkligen stort. =) Det gäller att inte ge sig tydligen. Hon har ju en rullstol som hon rullar runt i och hon är gräsligt snabb så man får verkligen jaga henne ibland.

Med oss är det fint, vi jobbar ju båda nu, men om ca 2 veckor så börjar ju Amandas inskolning på dagis. Hur är det för er då? =)

2009-08-05 @ 11:19:40
URL: http://igelkottsmamma.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: