- V u n n i t -

Min underbara mamma har vunnit en resa till Skottland!
Läs mer är:
 http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/ARTIKEL.ASPX?ArticleId=4575531

Postat av: Anna

Okej, ja hon sa då inget alls om det till oss, och vi frågade inte heller så.



Jodå, det går bra. Mår inte illa alls, däremot har jag lite problem på morgonen med att få pinka. Det spänner som i hela magen och så kommer det bara nån droppe:/ har kollat om det kan vara urinvägs, men det var det då inte. Så jag vet inte vad det beror på då.. Kände du av nåt sånt?

2009-04-18 @ 09:46:24
URL: http://annaejk.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Oj stort grattis till din mamma,inte illa! :)



Igår bjöd vi min mamma och pappa på tacos,drack lite rödvin och surrade alltför länge!Gick och lade mig efter 22 för första gången på väldigt länge,haha!Idag har vi inga planer.Jag har min "ätardag" så jag ska dyka ner i första bästa godispåse som visas :)

Vad har ni för er?



Hur gick det andra natten för Lucas i sitt eget rum?



Kram och trevlig helg!

2009-04-18 @ 11:07:50
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Ingela och jonna

hyllan där me hål i =) ja söker förbrilt efter nå sånt till Jonna, men kräsen som man är hehe jo kläningen där älskar ja alltså hehe den är helt underbar =)

2009-04-18 @ 11:59:01
URL: http://ingelaolm.blogg.se/
Postat av: Ingela och jonna

ja de finns inte lika mycket till pojkar tyvärr, Okej ja då måste ja gå in på Ikeas hemsida och kolla om ja hittar den, den var ju sviin söt, följde de me lådor eller köpte ni dom till`?

2009-04-18 @ 12:13:51
URL: http://ingelaolm.blogg.se/
Postat av: milla

Hur känns det att börja om att jobba då? Själv så gjorde jag sista arbetsdagen igår, kommer kännas konstigt på måndag att inte ha något jobb att gå till :p Jo jag tror jag kommer att gå över, det känns så. Men det som väntar på något gott... ;)

2009-04-18 @ 12:34:07
URL: http://camillalovgrens.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Jag lägger mig oftast 21-21.30 och läser.Orkar inte vara vaken så mkt längre än så,haha!Men ikväll ska jag försöka hålla mig vaken,ja åtminstonde 1 timme längre :) Ante ska på partaj,Norah somnar runt 20 så jag får lite egentid.Men bara föratt så kommer jag säkert att somna ÄNNU tidigare :)



Hahaha,Starwars...Jag är inte heller något fan av det.Men som du skriver,vad gör man inte för kärleken?Kan du inte tvinga honom att se nån romantisk,tjejig film då? :)



Jasså,du har också din ätardag idag?Man uppskattar godis mer om man bara äter det en dag i veckan tycker jag :)



Ja tänka sig vad denna runda,gula sak gör för kropp och själ!Jag är också pigg när jag stiger upp på morgonen numera!Hur överlevde man vintern!?



Jo vi har sökt dagis,men vi gjorde misstaget att bara skriva "centrala stan".Alltså - Inget speciellt önskemål..Vilka dagis skrev ni?



Kram!

2009-04-18 @ 13:28:53
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: