13/9-08

Idag är våran lilla Lucas redan 3veckor.Tiden går så himla fort alltså.Och jag tycker han växer för varje dag.Det ska bli riktigt kul att se hur stor han har blivit när vi ska på en månadskontroll!
Lucas har faktiskt också sovit ganska bra inatt.Vi steg iallafall upp kring halv åtta.Inte dåligt,det är ju nästan sovmorgon nuförtiden!

Ja just ja,jag har ju bokat dopet.Det var inte det lättaste att få en tid kring nov/dec.Det är ju så mycket i kyrkan då,men med lite tur fic kvi i allafall en tid före jul!Så nu ska vi sätta oss ner och se hur många vi blir och sedan blir det att börja skicka ut inbjudningskorten.Ska bli himla kul att pyssla med det!Har hittat världens finaste låt som vi ska ha med på dopet.Ska bara gå och flörta in mig hos grannen eftersom han både spelar gitarr och sjunger.Måste nog ringa och höra var klänningen är också.Så inte Simon har den i Örebro.Skulle kanske inte vara så lyckat?

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på,Tony steg precis upp så jag ska ta en min riktigt härlig dusch nu.Men det blir väl iallafall att umgås med familjen eftersom det inte hinner bli så mycket sånt nu på veckorna när Tony börjat om att jobba!Men vi kanske far en sväng och hälsar på svärfar,vem vet?

Här har ni låten,hur fin som helst.Eller hur?

http://www.youtube.com/watch?v=Ye8Xw_i_JGg

Postat av: Emmeli

Halloj!Allt väl med er? :)

Vi hade först tänk att ha dopet före jul, men vi inser att det blir för tight om tid så vi ska ha det i januari. Dock kanske bebisen borde ta att titta ut innan man bestämmer mer.. ;)

2008-09-13 @ 16:20:18
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna vara snäll och rösta på mig i den här fototävlingenhttp://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/2/-1/votes/5185986Det vore jättesnällt och jag skulle bli skitglad! :)PS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :D

2008-09-13 @ 16:23:07
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/
Postat av: Monica

Den låten sjöng jag på ett barndop för drygt ett år sen. Den är sååå fin :)

2008-09-14 @ 12:18:03
URL: http://moonkan.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: